gömme rezervuar Options

Wiki Article

markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Ege gurubu kurum yapılmadan önce ege rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı.

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için one yıl parça garantisi veriyoruz.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Gömme rezervuar, klozet kasesinin arkasında veya duvarın içinde yer alan ve klozet kasesini temizlemek için kullanılan suyun depolandığı kısımdır.

Talimatlar: Vitra gömme rezervuar tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertımları takip edin. Her advertisementımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

gömme rezervuar Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma gömme rezervuar uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka ve model gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. gömme rezervuargömme rezervuar servisi Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Bu konuda kullanıcılardan kimisi işe yaradığını iddia ederken bazısı tabletlerin yetersiz kaldığını söylüyor.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page