Everything about su tesisatçısı

Wiki Article

 Su kaçağı bulma yapabilmek her tesisat ustasının bildiği bir işlemdir. Ancak her usta makineye sahip olmadığı ve yeterli teknik donanımı bulunmadığı için geleneksel usul olarak kırıp dökerek ve ekstra masraf çıkararak uygulama aşamasında çalışmaktadır.

Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiri; Merkez Su Tesisatı olarak thirty yılı aşkın süredir aralıksız olarak devam ettirdiğimiz hizmetimizdir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Bulaşık makinesi için su girişi açtırmam gerekiyor.Ancak suyun geldiği yer tek çıkışlı borunun 2li olması gerekiyor

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

En iyi cihazları kullanarak, seramikleri ya da duvarlarını kırmadan su kaçağı tespit su kaçaklarını tespit ediyoruz. Aşağıda sizlere en çok kullandığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Servis kaydı oluşturup su tesisatçısı saat 23 10 sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin su kaçağı tespit geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Duvar iç yapısında bulunan su tesisatının içerisinde yer alan birikinti suların oluşturduğu su duvar yapısından akma meydana getiren kaçağa su kaçağı denir.

Bir diğer önemli nokta ise su kaçak tespiti firmamız kurumsal firma olması su tesisatçısı ve elinde yeterli derecede makinelerin olmasıdır.

Report this wiki page